Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 80€
Το καλάθι μου

Mini Cart

Ποιοι Είμαστε

Η εταιρεία CHERRY είναι μια Ελληνική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1981 και έχει ως κύριο αντικείμενο δραστηριότητος την εμπορία γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ.

Στη μακρόχρονη πετυχημένη πορεία της, προσφέροντας ρούχα και αξεσουάρ κορυφαίας ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, έχει καταφέρει από το ξεκίνημά της να κερδίσει τη διαρκή προτίμηση και υποστήριξη των πελατών της.

Η εταιρεία CHERRY εμπορεύεται προϊόντα multi brand από τα πιο πετυχημένα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού. Επιλέγει τα προϊόντα της με προτεραιότητα στην ποιότητα, τη μοντέρνα αισθητική και συγχρόνως τη θηλυκότητα.

Στη συλλογή της θα βρείτε επιλογές από αναγνωρισμένα διεθνή αλλά και γνωστά ελληνικά brands, καθώς και επιλογές απο lifestyle σειρές πετυχημένων εταιριών.

Η γυναικεία συλλογή ρούχων περιλαμβάνει σχέδια που καλύπτουν στυλ από το εξεζητημένο μέχρι το κλασικό, τo casual και trendy, αλλά και την collection με τα πιο βραδινά ρούχα για ειδικές περιστάσεις.   

H CHERRY επίσης διαθέτει μια ποιοτική και υψηλής αισθητικής συλλογή από αξεσουάρ και bijoux σχεδιασμένα ειδικά για να κάνουν κάθε outfit ποιοτικό και ξεχωριστό.

Η επένδυση της CHERRY στα ψηφιακά μέσα αποτελεί ορόσημο και σημαντικό στόχο της, καθώς σηματοδοτεί τη μετάβασή της στην ψηφιακή εποχή.

Μέσα από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα www.cherry-fashion.gr η εταιρεία CHERRY αναπτύσσεται με επιτυχία και στο ηλεκτρονικό εμπόριο, προσφέροντας στους πελάτες της:

  • διαρκή ενημέρωση για τα τελευταία fashion trends, και
  • είδη γυναικείας ένδυσης και αξεσουάρ, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, με έμφαση πάντα στην ποιότητα και τη μοντέρνα αισθητική.

Από το 2021 το ηλεκτρονικό κατάστημα www.cherry-fashion.gr εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Scroll to top