Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 80€
Το καλάθι μου

Mini Cart

Πολιτική Επιστροφών

1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

1.1 Γενικά περί επιστροφής προϊόντων.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων, ο Χρήστης/πελάτης θα πρέπει να ενημερώσει τηλεφωνικά στο 210-4617143 το cherry-fashion εντός τριών (3) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες του cherry-fashion περνούν από λεπτομερή ποιοτικό έλεγχο, μεταφέρονται δε με ευθύνη του Χρήστη/πελάτη. Για να γίνουν αποδεκτά από την Εταιρεία τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει:

1. Να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση (όπως αποστάλθηκαν από το cherry-fashion και παραλήφθηκαν από τον Χρήστη/πελάτη), να είναι πλήρη, αχρησιμοποίητα, χωρίς φθορές και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί τα διακριτικά καρτελάκια.

2. Η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση έτσι ώστε να μην μπορούν να υποστούν φθορά κατά τη μεταφορά.

3. Να συνοδεύονται από το "έντυπο επιστροφής" συμπληρωμένο και από την απόδειξη λιανικής.

Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές και επιστρέφονται στον Χρήστη/πελάτη.

Η Εταιρεία ΔΕΝ παραλαμβάνει προϊόντα τα οποία επιστρέφονται και φέρουν βρωμιές, φθορές, εκδορές, τσακίσεις και γενικότερα δημιουργούν την εντύπωση ότι έχουν υποστεί χρήση πέρα από την απαραίτητη για τη διαπίστωση της καταλληλότητάς τους.

Η Εταιρεία για λόγους υγιεινής, δεν δέχεται προς επιστροφή μαγιό, κολάν, καλσόν, κορμάκια και σκουλαρίκια σε περίπτωση που έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους.


1.2 Ελαττωματικό ή λάθος προϊόν.

Στην περίπτωση που η επιστροφή οφείλεται σε λάθος της Εταιρείας (απεστάλη στον Χρήστη/πελάτη προϊόν ελαττωματικό ή διαφορετικό από το προϊόν της παραγγελίας),  ο Χρήστης/πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει με το cherry-fashion εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, στο τηλέφωνο 210-4617143, ώστε να προγραμματιστεί η αποστολή του νέου προϊόντος. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής θα επιβαρύνουν την Εταιρεία.

Ο Χρήστης/πελάτης θα πρέπει να σημειώσει τις λεπτομέρειες της αντικατάστασης στο "έντυπο επιστροφής" που θα παραλάβει με την παραγγελία του.Η Εταιρεία θα στείλει την αντικατάσταση στη διεύθυνση παράδοσης που προϋπήρχε στην αρχική παραγγελία του Χρήστη/πελάτη, εκτός και αν συμπληρώσει νέα διεύθυνση στο αντίστοιχο πεδίο που βρίσκεται στο "έντυπο επιστροφής".

Στην περίπτωση επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, όπως επιφυλαχθεί την αντικατάστασή του ή την επιστροφή των χρημάτων του Χρήστη/πελάτη, σε περίπτωση που δεν έχει επαρκή στοιχεία που να την καθιστούν υπαίτια για το ελάττωμα στο προϊόν.

Αξιώσεις για αποζημίωση ή χρηματική ικανοποίηση πάσης φύσεως και νομικής βάσης αποκλείονται, όπως και πάσης φύσεως αξιώσεις για βλάβες της υγείας, ζωής και σωματικής ακεραιότητας.


1.3 Αλλαγή σε χρώμα ή μέγεθος.

Στην περίπτωση αλλαγής προϊόντος σε χρώμα ή μέγεθος, ο Χρήστης/πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει με το cherry-fashion εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, στο τηλέφωνο 210-4617143, ώστε να προγραμματιστεί η αποστολή του νέου προϊόντος. Σε αυτήν την περίπτωση, τα έξοδα επιστροφής και τα έξοδα της νέας αποστολής επιβαρύνουν τον Χρήστη/πελάτη.

Ο Χρήστης/πελάτης θα πρέπει να σημειώσει τις λεπτομέρειες της αντικατάστασης στο "έντυπο επιστροφής" που θα παραλάβει με την παραγγελία του.

Η Εταιρεία θα στείλει την αντικατάσταση στη διεύθυνση παράδοσης που προϋπήρχε στην αρχική παραγγελία του Χρήστη/πελάτη, εκτός και αν συμπληρώσει νέα διεύθυνση στο αντίστοιχο πεδίο που βρίσκεται στο "έντυπο επιστροφής".

Η Εταιρεία δύναται να ανταλλάξει το προϊόν για ένα διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα του ίδιου προϊόντος, εφόσον αυτό υπάρχει σε απόθεμα.


1.4 Μη διαθεσιμότητα προϊόντος.   

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, η Εταιρεία δύναται να προβεί σε επιστροφή χρημάτων εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών (από την ημερομηνία που θα παραλάβει το προϊόν που επεστράφει), στον τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσει ο Χρήστης/πελάτης στο "έντυπο επιστροφής" ή στην πιστωτική κάρτα με την οποία έκανε την πληρωμή.

Σε περίοδο εκπτώσεων, η επιστροφή χρημάτων γίνεται στην τιμή που Χρήστης/πελάτης αγόρασε το προϊόν.

Εάν ο Χρήστης/πελάτης θελήσει ένα διαφορετικό προϊόν, θα πρέπει να κάνει μια νέα παραγγελία.


1.5. Υπαναχώρηση.

Ο Χρήστης/πελάτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει της πώλησης αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

Η Εταιρεία υποχρεούται να επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από τη δήλωση υπαναχώρησης του Χρήστη/πελάτη. Σε περίπτωση αθέτησης αυτής της υποχρέωσης ή μη αναγνώρισης του δικαιώματος υπαναχώρησης, ο Χρήστης/πελάτης μπορεί να υποβάλλει καταγγελία στη Γενική Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή.

Για την παραπάνω διαδικασία είναι απαραίτητο να συμπληρωθεί και να αποσταλεί στην Εταιρεία το "έντυπο επιστροφής" στο οποίο θα δηλώνεται ο πρόθεση του Χρήστη/πελάτη για υπαναχώρηση.


1.6 Επιστροφή χρημάτων.

Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που η Εταιρεία θα παραλάβει το προϊόν, στον τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσει ο Χρήστης/πελάτης στο "έντυπο επιστροφής" ή στην πιστωτική κάρτα με την οποία έκανε την πληρωμή.

Ο Χρήστης/πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα (εφόσον υπάρχουν) της τραπεζικής συναλλαγής/μεταφοράς χρημάτων.

Σημείωση:

Εαν κατά την αγορά ο Χρήστης/πελάτης επέλεξε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, δεν επιστρέφεται το επιπλέον ποσό του κόστους αντικαταβολής.

Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιείται μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό του Χρήστη/πελάτη τον οποίο θα δηλώσει στο "έντυπο επιστροφής" (τράπεζα, αριθμός λογαριασμού IBAN, ονοματεπώνυμο δικαιούχου).


2. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Το προς επιστροφή προϊόν θα πρέπει να αποστέλλεται στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας, στην παρακάτω διεύθυνση.

Cherry
Ελευθερίου Βενιζέλου 186
187 56 Κερατσίνι - Πειραιάς
Τηλ: 210-4617143
E-mail: info@cherry-fashion.gr  

Scroll to top